Eric Sels

Sommigen onder jullie wisten het al, voor anderen is de verrassing misschien iets groter. Eind juni vertrekt onze zeer gewaardeerde collega Eric Sels met zijn meer dan welverdiend pensioen.

Eric kan zonder meer een echte specialist in de betonsector genoemd worden. Hij startte zijn carrière in de sector van het stortklaar beton en maakte nadien de overstap naar onze groep in het prefabbeton. Na een positie van Commercieel Directeur bij het toenmalige Omnidal in Lebbeke, werd Eric Brand Manager van ons nieuwe merk Prefaco, dat bestaat uit de samensmelting van Maessen, Marmorith, Omnidal en Oeterbeton. De laatste jaren van zijn carrière bekleedde Eric de functie van Commercieel Directeur van onze groep en werd zo commercieel eindverantwoordelijke voor onze merken d-Concrete!, ECHO, Ergon, Prefaco en Schelfhout. Hiernaast was Eric een zeer bekend gezicht binnen verschillende vakorganisaties zoals onder andere FEBREDAL, waar hij voorzitter was.

Wij zijn Eric zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet binnen onze groep en voor zijn competente en aangename manier waarop hij met iedereen zowel binnen als buiten onze organisatie omging. Iedereen van jullie heeft ongetwijfeld mooie herinneringen aan de samenwerking met Eric.

In naam van onze hele organisatie wensen wij Eric welgemeend te bedanken voor alles wat hij ons heeft bijgebracht en we wensen hem veel succes met dit nieuwe uitdagende hoofdstuk in zijn leven toe.

Eric was voor velen van jullie een vast aanspreekpunt. Om jullie toe te laten vlot jullie weg te blijven vinden binnen onze organisatie vanaf 1 juli, geven we hierbij een overzicht van de contactgegevens van onze verschillende contact personen per merk:

Neem gerust contact met hen op bij vragen of ter kennismaking, mochten sommige contactpersonen voor jullie nog niet gekend zijn. Wij staan, zoals steeds, voor jullie klaar.

Share This