Goed gezien! zwembaden met dubbele wanden

GR Zwembaden bouwt, renoveert en onderhoudt zwembaden met een tijdloos design. Ze zijn afgewerkt tot in het kleinste detail en  passen perfect bij elke tuinstijl. Voor de bouw van hun zwembaden gebruiken deze specialisten dubbele wanden. Zaakvoerder Guy  Vandaele legt uit waarom zijn bedrijf al meer dan 10 jaar klant is van Prefaco.

Kunnen jullie nog zonder dubbele wanden?
G.V.: “Los van alle andere voordelen die we dan missen, zouden we met een kraan zelf de bekistingen moeten plaatsen en ook weer  terug wegnemen. Dat is heel arbeidsintensief.”

Zijn dubbele wanden voor jullie het ei van Columbus?
G.V.: “Met de dubbele wanden van Prefaco zetten wij een zwembad op een drietal uur klaar. Vervolgens hebben we een uurtje nodig  om de naden op te vullen en daarna kunnen wij al gieten. Alles gaat dus heel snel. Als het moet, kunnen wij zelfs op een dag de  dubbele wanden plaatsen en ‘s avonds al beton storten. De dubbele wanden van Prefaco bieden ons niets dan voordelen.

“De dubbele wanden komen ons heel goed uit. Deze manier van werken gaat snel en geeft ons prima gladde wanden.
We hebben ook geen problemen met waterdichtheid doordat er geen gaten in de wanden zitten en we kunnen onze inbouwdelen achteraf ingieten.

De wanden worden op plan gemaakt, alles wat nodig is kan er al in de fabriek in verwerkt worden. Die flexibiliteit is ook een mooie troef.”

Guy Vandaele

Zaakvoerder, GR Zwembaden

Lees nog meer interessante artikels in ons magazine Element!

Share This